Particuliere coachtrajecten

Logo in praktijk

Verdwaald in de moderne jungle?

Vastlopen in het leven is soms de realiteit, helaas maar waar. De wereld kent uitdagingen. Bijvoorbeeld op school, met het hebben van (g)een vriendengroep, met het overmatig gebruik van een computer, de druk van socialmedia en/of de relatie tussen gezinsleden. Het kan zijn dat jouw zoon of dochter (al langere tijd) thuis zit. Of in ieder geval moeite heeft met het tempo van het leven. De frustratie, onmacht, boosheid en stress neemt toe. Ook bij jou als ouder! De verbinding lijkt soms verbroken in het gezin. Ook het contact tussen school en thuis kent zijn uitdagingen, de leerplichtambtenaar of RMC consulent is betrokken. Het loopt allemaal niet. De druk op de ketel is groot en het is wachten op een volgende uitbarsting. Alles wat je doet lijkt niet te werken. Het contact is kwijt en je zit met je handen in haar.

Als jouw kind verdwaald is in de moderne jungle dan betekent dat vroeg of laat dat er herrie is!

- Bij jouw kind
- Tussen jou en je kind
- Tussen thuis en school

Grip op de situatie. Rust in huis. Lol in het leven!

20221010 Reinier van Santen dropoutdoor 9279Wat kan je verwachten van een coachtraject?

Verdwaald in de moderne jungle? Vast zitten met jezelf? Onzekerheid, faalangst, laag zelfbeeld, ongelukkig zijn...Allemaal kenmerken van iemand die de weg kwijt is.

Wij zetten ons in om een aanvalsplan voor de toekomt te hebben.  

Vanuit actie in gesprek, het bewust zijn vergroten en een toolbox creeëren van nieuwe inzichten, handvatten om te overleven in de moderne jungle.

Dit kan ambulant of op locatie in Midden Nederland. 

6x anderhalf uur intensief optrekken om van daaruit de wijde wereld in te gaan. Is er meer nodig? Dan gaan we met elkaar onderzoeken hoe dát moet worden vorm gegeven.

METHODIEK ERVAREND LEREN

"Ervarend leren is een tool die wij inzetten om te laten ervaren waar oplossingen zijn voor vastgeroeste knelpunten en patronen. 
In de ACTIE vind je vaak de antwoorden. Die actie opzoeken, ontdekken welke rol iedereen daarin heeft, om vervolgens nieuwe inzichten toe te passen in soortgelijke actie. Daar raakt de steen de grond, daar wordt het verschil gemaakt naar de oplossing! 

Dat is het begin van een aanvalsplan voor de toekomst!

Vraag meer informatie
aan over de Kickstart

Stel hier je vraag of laat weten dat je jouw kind wil inschrijven!

HET WERK BINNEN DROPOUTDOOR

Wil je meer zien, horen, kijken? Check onze social media kanalen.

KOM IN CONTACT

Vragen, opmerkingen of onmogelijke ideeën?

CONTACTGEGEVENS

© Copyright Adventure Freedom