Superboost

Je bent toe aan een superboost

Je hebt de Kickstart gedaan en nu ben je toe aan de volgende stap. Je zoon heeft een aanvalsplan voor zijn toekomst. Vanuit actie in beweging.  Wij geloven in trajecten die kort en krachtig zijn. Met je reet van de bank en de poten in de klei. Jullie knelpunt is anders dan die van iemand anders. Onze methode staat vast. Maar de weg naar het aanvalsplan is maatwerk. 

Ontdek hieronder wat een Superboost inhoudt en oplevert.

"Met je reet van de bank en de poten in de klei."

Wat doet een drop-outcoach?

Een goede drop-outcoach ondersteunt bij het verhelpen van deze herrie! Wij snappen als geen ander dat dat overleven in de moderne jungle een grote opgave is en herrie oplevert. En juist om deze jungle te overleven heb je tools en focus nodig die je in leven houden.

Dus als je opzoek bent naar een snelle toverpil waarbij het probleem in één dag is opgelost, dan moet je verder zoeken. Wij geloven in con-tact [= letterlijke betekenis: met = (con)-gevoel (tact) ] Contact begint met vertrouwen en vertrouwen begint vanuit een menselijke verbinding. Ook voor jouw zoon en zijn jungle! Want met elkaar vindt hij de weg terug uit de wildernis van het dagelijks leven. 

In 6 weken tijd vormgeven aan een aanvalsplan. Een plan dat bijdraagt om te overleven in de moderne jungle!  Wij implementeren drie succesvolle elementen: oplossingsgericht coachen, ervarend leren en verbindende communicatie.

Programma

Wat kan je verwachten bij een superboost?

Voor jongens van 14-18 jaar die langer dan vier weken niet naar school gaan.

  • Traject van zes weken
  • 1-op-1 coaching
  • Aanvalsplan voor toekomst
  • Meer ritme & regie in het leven
  • Structuur in de dag
  • Rust in het gezin
  • Daadkrachtig maatwerk
  • Actie door beweging
  • Lol in het leven

Blijvend afwijken

Dat maakt het coachtraject uniek in zijn soort.
Weg van binnen en alleen maar buiten.
Doen wat anders is, daar wordt het verschil gemaakt.

Korte lijnen

Er is geen kastje en ook geen muur. Dus geen bureaucratische rompslomp, maar korte stevige lijnen en dus zuivere communicatie.

Daadkrachtig maatwerk

Jouw knelpunt is anders dan die van iemand anders. Onze methode staat vast. Maar de weg naar het aanvalsplan is maatwerk.

OVER REINIER

Reinier is dropoutcoach met specialisatie 'thuiszitters'. Met een achtergrond als jongerencoach en docent spreekt hij de taal van de jongeren én van de school. Dé combinatie om een succesvol traject te realiseren. 

Vraag meer informatie
aan over de Superboost

Stel hier je vraag of laat weten dat je jouw kind wil inschrijven!

MIJN WERK ALS DROPOUTDOORCOACH

Wil je meer zien, horen, kijken? Check mijn social media kanalen.

KOM IN CONTACT

Vragen, opmerkingen of onmogelijke ideeën?

Aanmelden

© Copyright Adventure Freedom